NOVAH: sterk in revalidatiewerk

dé personele bemiddelaar in de revalidatiebranche

Uitzenden & Detacheren

NOVAH zorgt voor maatwerkoplossingen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden.
NOVAH bemiddelt al meer dan 10 jaar succesvol professionals in de revalidatiebranche. Wij werken landelijk en bemiddelen in tijdelijke en vaste vacatures bij nagenoeg alle revalidatietechnische bedrijven in Nederland. Wij hebben een actief opleidingsbeleid voor onze medewerkers.

NOVAH heeft een dynamisch landelijk netwerk van medewerkers die direct inzetbaar zijn. Voor u selecteren wij de vakkracht met de juiste werkervaring of juist die medewerker die beschikt over de meest actuele kennis in uw vakgebied. Onze uitgebreide kennis van en ervaring in revalidatiewerk in combinatie met de nieuwste CRM & HRM software samen met onze jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling en bijbehorende wet- en regelgeving maakt NOVAH tot een betrouwbare partner.   

Uitzenden en detacheren zetten wij in als u inzet nodig heeft op korte termijn, maar u niet precies kunt inschatten voor hoe lang.
Uitzenden en/of detacheren is ook mogelijk als u een afgebakende periode extra inzet nodig heeft. Zo bieden wij u maximale flexibiliteit.
Zowel bij uitzenden als bij detacheren is het mogelijk de kandidaat op termijn zelf in dienst te nemen.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

NOVAH hanteert bij uitzenden en detacheren voor haar vakkrachten de ABU CAO. Bij inzet van ZZP'ers zorgen wij ervoor dat alle risico's afgedekt zijn.

Kenmerken

  • Snel & persoonlijk
  • Transparante afspraken
  • Concurrend tarief
  • Gemotiveerde en ervaren medewerkers met de juiste werkervaring

Indien gewenst kunnen onze vakkrachten worden voorzien van een volledig ingerichte reclameloze bus of auto.

NOVAH gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.