TERUG

Opdracht Adviseur Woningaanpassingen Amsterdam

Introductie

Als adviseur ondersteun jij klanten bij het realiseren van passende (bouwkundige) woningaanpassingen, afhankelijk van de behoeften van de klant, om hen zolang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener in de revalidatietechniek. Zij leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen.

Functie

Jij bent de gesprekspartner van de opdrachtgever en bezoekt dagelijks de (potentiële) klanten aan huis en adviseert hen op het gebied van passende bouwkundige en/of installatietechnische woningaanpassingen. De opdrachtgever voert in veel gevallen de werkzaamheden uit voor een gemeentelijke opdrachtgever. De eindklant is in deze situatie dus niet de opdrachtgever. Het spreekt voor zich dat je de klanten op een correcte en proactieve wijze benadert en begeleidt tijdens het gehele (ver)bouwproject. Daarnaast verzorg je de projectadministratie in de vorm van een calculatie/offerte en bepaal je de benodigde materialen en manuren en/of inhuur van ZZP’ers.

Functie-eisen

Je beschikt over uitstekend commercieel inzicht en tevens over een flinke dosis probleemoplossend vermogen. Je bent communicatief zeer vaardig, klantvriendelijk en representatief. Verder heb je empathisch vermogen en kan goed omgaan met een kwetsbare doelgroep. Wat breng je nog maar mee?

Aantoonbaar bouwkundig inzicht en technischevaardigheden van hbo werk/denk niveau;

Ervaring met WMO richtlijnen en rapportages;

Minimaal 5 praktische werkervaring in een vergelijkbare functie;

Een geldig rijbewijs.

Aanbod

Het draait om mensen! Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen in een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

Passend uurtarief, goede reiskostenvergoeding & uitstekende betalingsvoorwaarden.

Inlichtingen

Ingrid Kanters 0885059790

Hierop reageren?

Top! Reageren is eenvoudig, vrijblijvend en je krijgt van ons binnen 24 uur tegenbericht!


Nu reageren