TERUG

Opdracht Servicemonteurs 's-Gravenhage

Introductie

Wegens groei is een van onze opdrachtgevers op zoek naar service monteur hulpmiddelen in de buitendienst.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener in de revalidatietechniek. Zij leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen.

Functie

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, onderhoud en het verhelpen van storingen aan hulpmiddelen zoals rolstoelen, scootmobielen en aangepaste fietsen. Je verricht werkzaamheden op zowel softwarematig, elektrisch en mechanisch gebied. Binnen deze baan komt het geregeld voor dat je dag er anders uitziet dan gepland. Hier kun je goed mee omgaan. De werkzaamheden vinden doorgaans overdag plaats van maandag t/m vrijdag. Een periodieke storingsdienst in het weekend vind je geen probleem, want dit weet je ruim van te voren.

Functie-eisen

Om de functie van servicemonteur goed te kunnen vervullen, beschik je over kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde Mbo-opleiding niveau 3 of 4 in technische richting (bijvoorbeeld WTB/Elektrotechniek/Mechatronica/Elektronica).Heb je ervaring als fietsenmaker of automonteur? dan komen we ook graag met je in contact. Indien je al ervaring hebt met Stigah keuringen en NEN 3140 certificering, werkt dit in jouw voordeel.

Aanbod

Het draait om mensen! Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen in een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

Passend uurtarief, goede reiskostenvergoeding & uitstekende betalingsvoorwaarden.

Inlichtingen

Ingrid Kanters 0885059790

Hierop reageren?

Top! Reageren is eenvoudig, vrijblijvend en je krijgt van ons binnen 24 uur tegenbericht!


Nu reageren