TERUG

Opdracht Servicemonteur Den Hoorn

Introductie

Jouw service als Servicemonteur gaat ver. Je rijdt met je bus naar de mensen toe. Op locatie of in je bus voer je de reparaties en preventief onderhoud uit aan de zorghulpmiddelen. Zodat de mensen daar optimaal gebruik van kunnen (blijven) maken.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener in de revalidatietechniek.

Zij leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen.

Functie

Je hebt goed contact met je klanten en houdt hen op de hoogte van je werkzaamheden;Je voert periodiek onderhoud uit aan de zorghulpmiddelen;Je analyseert de storing of het defect van voorzieningen en verzorgt de reparatie op locatie of in de bus;Je zorgt dat alle benodigdheden voor het onderhoud in de bus voorradig zijn;Je zorgt dat de bus netjes en ordelijk is ingericht;

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO-3 of 4 in een technische richting, zoals elektronica, mechanica of de autotechniek;Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een technische functie;Je hebt kennis van de techniek (hard/software) van diverse zorghulpmiddelen is een pre;Je bent flexibel ten aanzien van inzet op andere werkzaamheden en locaties/standplaatsen op het moment dat het werkaanbod hier om vraagt;Je herkent je verder in de volgende competenties: probleemanalyse, kwaliteitsgerichtheid, discipline, professionaliteit/Integriteit, klantgerichtheid, samenwerken en transparant;Je bent in bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega’s.

Een passende opdracht, fulltime of parttime, voor een beperkte periode of een langere periode.Vanzelfsprekend met een passend uurtarief, goede reiskostenvergoeding, uitstekende betalingsvoorwaarden en begeleiding.

Inlichtingen

Ingrid Kanters 0885059790

Hierop reageren?

Top! Reageren is eenvoudig, vrijblijvend en je krijgt van ons binnen 24 uur tegenbericht!


Nu reageren