TERUG

Opdracht Werkvoorbereider Helmond

Introductie

Gedreven en betrokken vakspecialist die er elke dag plezier in heeft om indirect mensen met een bewegingsbeperking verder op weg te helpen. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden in het magazijn goed en op tijd worden uitgevoerd. Zo verricht je alle voorbereidende werkzaamheden omtrent onderdelen, artikelen, voorraden, processen en de logistieke acties hierin. Ook leid je de fysieke en administratieve goederenstromen intern in goede banen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener in de revalidatietechniek.Zij leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen.

Functie

Het zorgdragen voor de juiste inhoud van de serviceboxen voor de servicemonteurs door bewaken en signaleren van het voorraadniveau van de service bus en het magazijn t.a.v. de onderdelen/artikelen;Het uitzoeken, bestellen en aanvullen van onderdelen en nieuwe producten ten behoeve van reparatie en onderhoud;Het signaleren, registreren en analyseren van de voorraadverschillen en de courantheid van artikelen;Het periodiek tellen van de voorraad, magazijnen en servicebussen;Het afhandelen van garanties en retouren richting de leveranciers en de klant;De administratieve verwerking van artikelen die geactiveerd en/of opnieuw gewaardeerd moeten worden;Het signaleren van verbeterpunten en het proactief aandragen van oplossingen;Het toezien op correcte verwerking van het bonnen en onderdelen proces en actief coachen hierbinnen van monteurs en logistiek medewerkers;

Functie-eisen

Je hebt relevante werkervaring en bent een zelfstandig opererende en fysiek sterke collega. Je hebt een professionele en integere houding. Daarnaast heb je affiniteit met de zorgbranche en zowel een klantgerichte als oplossingsgerichte instelling. Jouw drive is onze kracht. Je bent goed in je vak, hebt de juiste teamgeest en bent betrokken.Je hebt minimaal mbo-4 werk- en denkniveau op logistiek gebied;Je communiceert makkelijk met je collega’s en onze leveranciers en klanten;Je houdt alles onder controle en bewaakt de processen;Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;Je herkent jezelf in de volgende competenties: resultaatgerichtheid, plannen en organiseren, discipline, voortgangscontrole, kwaliteitsgerichtheid, professionaliteit, klantgerichtheid, samenwerken en transparantie.

Aanbod

Een passende opdracht, fulltime of parttime, voor een beperkte periode of een langere periode.Vanzelfsprekend met een passend uurtarief, goede reiskostenvergoeding, uitstekende betalingsvoorwaarden en begeleiding.

Inlichtingen

Ingrid Kanters 0885059790

Hierop reageren?

Top! Reageren is eenvoudig, vrijblijvend en je krijgt van ons binnen 24 uur tegenbericht!


Nu reageren