TERUG

Jobcoaching - Adviseur

Op maat
€ 75,00

Jobcoaching - Adviseur

Specifiek ontworpen voor hulpmiddelen adviseurs of afleveraars die instromen en/of al werkzaam zijn in de hulpmiddelenbranche.

Na een intake, maken we een analyse en bepalen we een 0-punt met bijbehorend tijdspad. De jobcoach zal “on the job” zowel de theoretische- als praktijkervaring begeleiden en tevens gesprekspartner zijn voor de organisatie.

De Novah Jobcoach is een Senior Hulpmiddelenadviseur met uitgebreide kennis van de werkwijze, protocollen en administratieve verwerking van de opdrachtgever/hulpmiddelenleverancier waar de cursist werkzaam is.

Disciplines:(maatwerk)

- Communicatie
- Ziektebeelden
- Zitten en postioneren
- Productkennis (voorkeursassortiment)
- Productkennis (specifiek)
- Organisatie protocollen
- Administratieve verwerking
- Samenwerking

Voorbeeld:

Een hulpmiddelenadviseur is onzeker in de uitvoering van zijn functie, komt niet daadkrachtig over en vindt het lastig om direct hulpmiddelen achter te laten.

Samen met de Novah Jobcoach wordt gekeken waar de oorzaak van deze zaken ligt. De Jobcoach gaat mee tijdens passingen en adviseert “On the Job” met nadruk op bijvoorbeeld een deel zelfvertrouwen/communiceren alsmede product- en technische kennis van hulpmiddelen.

Het resultaat:

De hulpmiddelenadviseur kan hierdoor, met de ervaring en kennis zoals gewenst, zelfstandiger en met meer vertrouwen zijn functie uitvoeren.

Aanvullende informatie:

Intake; zonder afname, intakegesprek adviseuren leidinggevende; € 75,00
Intake; met afname, intakegesprek adviseur en leidinggevende; € 0,00
Tijdsduur/Prijs: Maatwerk voorstel n.a.v. intake / verzoek leidinggevende

Geen cursusdata beschikbaar

Vul het formulier in om interesse te tonen.