Online trainingen

Heb je al eerder iets geleerd door middel van een e-learning? Dan ben je waarschijnlijk gewend dat je theorie krijgt en daarna een toets. Deze e-learnings zijn iets anders ingestoken. Je gaat namelijk adaptief leren. Dit houdt in dat je leert aan de hand van de kennis die je nog niet hebt. Alles wat je al weet, hoef je dus niet nog een keer te leren of door te lezen. Handig hè! Je krijgt een e-learning die is aangepast op jouw leerbehoefte.

Adaptief leren begint met het maken van een toets. Deze toets gebruiken wij als 0-meting. Aan de hand hiervan kunnen wij precies zien welke kennis je nog niet onder de knie hebt. Vervolgens krijg je de blokken met theorie te zien. Dit betekent dus dat je niet alle theorie te zien krijgt. Hoe meer je weet, hoe minder theorie je hoeft te doorlopen! Na het leren van de theorie, ga je nog een keer de toetsvragen maken. Als je goed hebt geleerd, maak je geen fouten meer. Heb je toch fouten gemaakt? Dan moet je opnieuw de theorie leren, net zo lang totdat het leerdoel is behaald en je het certificaat hebt vrijgespeeld. Heb je het certificaat behaald? Dan heb je de e-learning afgerond!

Zodra je het certificaat hebt behaald, vind je onderaan de e-learning het naslagwerk. Deze bevat alle theorie die aan bod komt in de e-learning. Krijg je bijvoorbeeld niet de theorie over banden, omdat je dit leerdoel meteen haalt? Dan kun je de theorie hierover wel vinden in het naslagwerk. Gemakkelijk als je het eens wilt teruglezen. ​

Hoe meld je je aan als cursist?
Simpel, vul het formulier naast de training in met je naam & email. Je krijgt dan van ons een e-mail met het verzoek voor aanvullende informatie.
Daarna krijg je de inloggegevens voor de E-Learning en kun je meteen aan de gang.

Werkgever; hoe meld je één of meerdere curisten aan?
Als wergever krijg je een extra inlog als begeleider zodat je de voortgang van één of meerdere curisten kunt volgen. Neem contact op (training@novah.nl) en we informeren je. 

VIDEO