Als zzp’er of in loondienst aan het werk in de hulpmiddelentechniek? Wij regelen het voor je!

Novah werkt landelijk in de hulpmiddelentechniek en heeft opdrachtgevers in heel Nederland. Dit betekent dat je bij de meest uiteenlopende bedrijven aan de slag kunt, in verschillende functies. Met veel of juist minder ervaring in de branche, als zzp-er of in loondienst.

Werken als servicemonteur of adviseur in de hulpmiddelentechiek betekent dat je veel onderweg bent en de meest diverse mensen ontmoet. Voor die mensen ben jij van grote waarde, want een goed functionerend hulpmiddel maakt écht het verschil. Oftewel: jij maakt het verschil. En dat geeft veel voldoening.

Novah bemiddelt ook bij banen of opdrachten als planner of afdelingsmanager. Zo leid jij het werk van vakmensen in goede banen. Ook waardevol werk, in een branche die er toe doet.

Werken met mensen en voor mensen. Dan is persoonlijk contact van groot belang. Daarom gaan we altijd persoonlijk in gesprek met kandidaten en regelen we de zakelijke kant, zoals contracten en betalingen, goed en graag. Kennis maken of meer weten? Neem contact met ons op. Neem ook gerust contact met ons op als je enthousiast bent, maar denkt (nog) niet voldoende ervaring en/of kennis te hebben. We hebben namelijk een uitgebreid aanbod van trainingen en begeleiden je graag.