TERUG

Hulpmiddelen Techniek - Algemeen

45 - 75 min.
€ 199,00

Hulpmiddelen Techniek - Algemeen

Deze e-learning is een adaptief leerpad, wat betekent dat deze training zich automatisch aanpast aan je kennis en leerbehoefte. Wat je al weet hoef je tenslotte niet te leren.

Na het volgen van de e-learning heb je kennis over de techniek binnen de hulpmiddelenbranche. Hierdoor weet je hoe om te gaan met storingen, waarom er onderhoud gepleegd moet worden aan hulpmiddelen, welke materialen er worden gebruikt voor verschillende hulpmiddelen en met welk gereedschap je onderhoud uitvoert.

Leren doe je door de leerstof toe te passen. De theorie uit de e-learning sluit daarom naadloos aan op je dagelijkse werkzaamheden. Test het dezelfde dag nog uit op je werk! Daarnaast kan je de leerstof oefenen door in gesprek te gaan met je (directe) collega. Stel vragen en vergelijk de theorie met de praktijk. Zie je overeenkomsten en verschillen?

Inhoud

Deze e-learning onderricht en toetst onder meer op:

- Techniek in het algemeen
- Storingen
- Materiaalkennis
- Borging
- Etc.

Overal en altijd leren

Deze online leeromgeving is altijd en overal toegankelijk, je hebt alleen een internetverbinding nodig! Je kan leren achter je PC, maar ook met je laptop, tablet of smartphone. Daardoor kan je leren waar en wanneer je wilt. Dit kan je ook combineren. Door bijvoorbeeld op maandag te beginnen met de laptop en dinsdag verder te gaan vanachter je tablet.

Aanvullende informatie

De licentie voor deze training is 1 kalenderjaar geldig.
Na afronding van deze training ontvangt de cursist een digitaal certificaat.

Vul het formulier in om interesse te tonen