TERUG

Hulpmiddelen Techniek - Elektrisch

45 - 75 min.
€ 199,00

Hulpmiddelen Techniek Elektrisch

Deze e-learning is een adaptief leerpad, wat betekent dat deze training zich automatisch aanpast aan jekennis en leerbehoefte. Wat je al weet hoef je tenslotte niet te leren

Na het volgen van deze e-learning heb je kennis over de techniek binnen de hulpmiddelenbranche. In de e-learning gaan we in op het elektrische aspect van de branche. Je leert hoe je kan rekenen met de Wet van Ohm, welke accu's en laders je tegenkomt tijdens je werk, hoe je spanning, stroomsterkte en weerstand kan meten,hoe stroomkringen werken en hoe deze af te lezen.

Leren doe je door de leerstof toe te passen. De theorie uit de e-learning sluit daarom naadloos aan op je dagelijkse werkzaamheden. Test het dezelfde dag nog uit op je werk! Daarnaast kan je de leerstof oefenen door in gesprek te gaan met je (directe) collega. Stel vragen en vergelijk de theorie met de praktijk. Zie je overeenkomsten en verschillen?

Inhoud

Deze e-learning onderricht en toetst onder meer op:

- Wet van Ohm
- Bedrading en codering
- Accu’s, batterijen en laders
- Meten van spanning, stroomsterkte en weerstand
- Etc.

Overal en altijd leren

Deze online leeromgeving is altijd en overal toegankelijk, je hebt alleen een internetverbinding nodig! Je kan leren achter je PC, maar ook met je laptop, tablet of smartphone. Daardoor kan je leren waar en wanneer je wilt. Dit kan je ook combineren. Door bijvoorbeeld op maandag te beginnen achter de laptop en dinsdag verder te gaan vanachter je tablet.

Aanvullende informatie

De licentie voor deze training is 1 kalenderjaar geldig.
Na afronding van deze training ontvangt de cursist een digitaal certificaat.

Vul het formulier in om interesse te tonen