TERUG

Hulpmiddelen Techniek - Mechanisch

30 - 45 min.
€ 159,00

Hulpmiddelen Techniek - Mechanisch

Deze e-learning is een adaptief leerpad, wat betekent dat deze training zich automatisch aanpast aan je kennis en leerbehoefte. Wat je al weet hoef je tenslotte niet te leren.

Na het volgen van de e-learning heb je kennis over de mechanische principes binnen de hulpmiddelenbranche. In deze e-learning gaan we in op het mechanisch aspect van de branche. Je leert welke verschillende frames en onderstellen er zijn voor hulpmiddelen, welke frames passen bij een hulpmiddel, de soorten banden die hulpmiddelen hebben en welke ventielen er gebruikt worden.

Leren doe je door de leerstof toe te passen. De theorie uit de e-learning sluit daarom naadloos aan op je dagelijkse werkzaamheden. Test het dezelfde dag nog uit op je werk! Daarnaast kan je de leerstof oefenen door in gesprek te gaan met je (directe) collega. Stel vragen en vergelijk de theorie met de praktijk. Zie je overeenkomsten en verschillen?

Inhoud

Deze e-learning toetst en onderricht onder meer op:

- Storingen
- Onderhoud
- Materiaalkennis
- Smeermiddelen
- Etc.

Overal en altijd leren

Deze online leeromgeving is altijd en overal toegankelijk, je hebt alleen een internetverbinding nodig! Je kan leren achter je PC, maar ook met je laptop, tablet of smartphone. Daardoor kan je leren waar en wanneer je wilt. Dit kan je ook combineren. Door bijvoorbeeld op maandag te beginnen achter de laptop en dinsdag verder te gaan vanachter je tablet.

Aanvullende informatie

De licentie voor deze training is 1 kalenderjaar geldig.
Na afronding van deze training ontvangt de cursist een digitaal certificaat.

Vul het formulier in om interesse te tonen