TERUG

Monteur - Hulpmiddelenbranche

4-6 uur
€ 599,00

Monteur - Hulpmiddelenbranche

Weet jij wat een ELRO of een HARO is? Waar staat WMO voor, en wie is verantwoordelijk voor het onderhoud van een scootmobiel? Dit zijn zaken waar een monteur in de hulpmiddelenbranche dagelijks mee te maken krijgt.

Met deze E-learning leer jij alle “ins- en outs” om als monteur aan de slag te kunnen in de hulpmiddelenbranche. De training is opgebouwd uit een adaptief leerpad, waarbij gekeken wordt naar jouw kennis, en waar nodig deze wordt bijgeschaafd en een deel reguliere training & toetsing.

Dit ga je leren

Deze samengestelde training omvat lesstof voor de volgende 3 onderdelen:

- Kennis Hulpmiddelenbranche
- Algemene Hulpmiddelen Techniek
- Hulpmiddelen Mechaniek & Elektriciteit

Per onderdeel zal dieper in worden gegaan op specifieke onderwerpen. Zo zal je onder andere leren over:
- De hulpmiddelenbranche
- Wetgeving
- Veilig Werken
- Klantenkennis
- Soorten & Typen Hulpmiddelen
- Algemene techniek
- Materiaalkennis
- Accu’s en batterijen
- Onderhoud
- Elektriciteitscircuits
- Storingen

Echt leren doe je door kennis toe te passen. Daarom sluit de E-learning naadloos aan op je dagelijkse werkzaamheden. Test het dezelfde dag nog uit op de werkvloer! Daarnaast kan je de leerstof oefenen door in gesprek te gaan met (directe) collega's. Stel vragen en vergelijk theorie met praktijk. Zie jij overeenkomsten en verschillen?

Leren wanneer het jou uitkomt

De online leeromgeving is altijd en overal toegankelijk, je hebt alleen internet nodig! Je kan leren met een PC, laptop, tablet of smartphone. Hierdoor kan je leren waar en wanneer je wilt. Het is ook zeer gemakkelijk te combineren, door bijvoorbeeld maandag met de laptop te starten, en dinsdag op je telefoon verder te gaan.

Aanvullende informatie

Na succesvolle afronding van de training ontvangt de cursist een digitaal certificaat. De licentie voor deze training is 1 kalenderjaar geldig.​

Vul het formulier in om interesse te tonen