TERUG

Onboarding Hulpmiddelenbranche

45 - 75 min.
€ 139,00

Onboarding Hulpmiddelenbranche

Welkom in onze branche en hoe fijn is het om binnen een uurtje alvast wat bekender met je nieuwe werkomgeving te zijn. Een betere start kun je je niet wensen.

Zo leer je bijvoorbeeld wat WMO betekent, welke vergoedingsvormen en wetgeving er is, wie de klant is, ben je bekend met verschillende hulpmiddelen, de arbowet en weet je bijvoorbeeld wat een ELRO is? Een aantal voorbeelden die je tegenkomt als je in de hulpmiddelenbranche werkt of komt te werken.

Deze E-Learning is hierdoor onmisbaar voor je basiskennis in de branche. Hier leer jij alle “ins- en outs” waardoor jij je werk beter en met vertrouwen kunt uitvoeren. Of je nu een binnendienst medewerker, manager, planner, monteur of adviseur bent, deze E-Learning is dè start in de hulpmiddelenbranche!

Opbouw

De E-learning bestaat uit vijf blokken met theorie en oefeningen over de hulpmiddelenbranche. Door het volgen van deze e-learning heb je meer kennis over de hulpmiddelenbranche, ken je de wetten binnen de branche, weet je hoe je veilig moet werken en beschik je over kennis van verschillende hulpmiddelen.

Overal en altijd leren

Deze online leeromgeving is altijd en overal toegankelijk, je hebt alleen een internetverbinding nodig! Je kan leren achter je PC, maar ook met je laptop, tablet of smartphone. Daardoor kan je leren waar en wanneer je wilt. Dit kan je ook combineren. Door bijvoorbeeld op maandag te beginnen met de laptop en dinsdag verder te gaan vanachter je tablet.

Oefenen in de praktijk

Leren doe je door de leerstof toe te passen. De theorie uit de e-learning sluit daarom naadloos aan op je dagelijkse werkzaamheden. Test het dezelfde dag nog uit op je werk! Daarnaast kan je de leerstof oefenen door in gesprek te gaan met je (directe) collega. Stel vragen en vergelijk de theorie met de praktijk. Zie je overeenkomsten en verschillen?

Aanvullende informatie

De licentie voor deze training is 1 kalenderjaar geldig.
Alle informatie blijft 1 kalenderjaar voor beschikbaar.
Na afronding van deze training ontvangt de cursist een digitaal certificaat.

Vul het formulier in om interesse te tonen